Annonce
Cykling

Landstræner øjner Lasse Norman-forstærkning til sølvhold

Banelandsholdet, der netop har vundet sølv ved VM, kan næste år få selskab af Lasse Norman Hansen.

Lasse Norman Hansen var med til at vinde bronze med banelandsholdet i Rio og har på egen hånd vundet olympisk guld og bronze i omnium. Foto: Marit Hommedal/AP

Der kan være forstærkning på vej til det danske banelandshold i cykling, der netop har vundet VM-sølv i holdforfølgelsesløb.

Landstræner Casper Jørgensen har nemlig en joker på hånden i form af den tredobbelte OL-medaljevinder Lasse Norman Hansen, der har udtrykt interesse for at tage en ny tørn på banen.

- Jeg er i en meget interessant dialog med Lasse, og meget tyder på, at han kan være til rådighed næste vinter, når kvalifikationsræset frem mod OL indledes.

- Lykkes det, ser jeg det som en stor gevinst, for Lasse har jo tidligere og så sent som ved OL i Rio været holdets store motor, siger Casper Jørgensen til Politiken.

Storbritannien henviste baneholdet til VM-sølv

Lasse Norman Hansen var med til at vinde bronze med banelandsholdet i Rio og har på egen hånd vundet olympisk guld og bronze i omnium.

Efter legene i Rio har han satset på at slå igennem på landevejen, hvor han kører professionelt for det irske hold Aqua Blue Sport.

Den ledige plads, han har efterladt sig på banelandsholdet, er blevet overtaget af stortalentet Julius Johansen, der sammen med Niklas Larsen, Frederik Rodenberg Madsen og Casper Folsach vandt VM-sølv torsdag aften.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Cykelmagasinet.dk
Flere nyheder på Cykelmagasinet.dk
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her