Thorbjørn Olesen skuffer ved US Masters

Den danske golfspiller Thorbjørn Olesen havde ikke en god tredje runde, da han var fire slag over banens par.

Thorbjørn Olesen gik sin hidtil dårligste runde ved US Masters lørdag aften. Den danske golfspiller brugte 76 slag på de 18 huller på Augusta-banen, og det var fire slag over banens par.

Dermed faldt danskeren yderligere tilbage i feltet ved årets første major-turnering, og han bliver ikke en af dem, som blander sig i toppen.

Allerede på andet hul lavede Thorbjørn Olesen en dobbeltbogey, og det blev også til bogeys på fjerde, niende og tiende hul, inden han løftede sit spil en smule.

Det blev til tre birdies og to bogeys på de sidste seks huller, og det var samlet set fire slag dårligere end fredagens runde, hvor han gik i banens par.

Bjørn med fremme

Thomas Bjørn er sent lørdag aften dansk tid ikke færdig med sin tredje runde, men han er i modsætning til Thorbjørn Olesen med helt fremme.

Lige nu har Thomas Bjørn indhentet den førende amerikaner Bubba Watson, som både har lavet en fornem eagle og hele fire bogeys på de første syv huller.

Thomas Bjørn har omvendt spillet stabilt på de første ni huller, hvor det er blevet til syv huller i par og to fornemme birdies.

Den rutinerede dansker er sidst på aftenen lørdag på en delt førsteplads i samlet fem slag under banens par.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen