Olesen og Bjørn i dyst mod Masters-vindere

Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn er blevet parret med tidligere vindere af US Masters, som går i gang torsdag.

Artiklens øverste billede
Thomas Bjørn skal gå med Vijay Singh og Ryan Moore.

Når golfspillerne går i gang med årets første major-turnering US Masters torsdag, så får de danske deltagere sig en ekstra spændende start i de to første runder af turneringen.

Både Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn er blevet parret med tidligere vindere af US Masters, så de kan måske aflure nogle tricks i løbet af første- og andendagen.

Thorbjørn Olesen er første dansker i aktion, og han skal følges med US Masters-vinderen fra 2011, sydafrikaneren Charl Schwartzel.

Amerikaneren Jim Furyk supplerer duoen og er også major-vinder, da han vandt US Open i 2003. Trioen har starttid klokken 16.30 dansk tid på Augusta-banen i amerikanske Georgia.

Thomas Bjørn begynder først klokken 18.09, og han er parret med Vijay Singh fra Fiji, som vandt US Masters i 2000. Også amerikaneren Ryan Moore starter sammen med Thomas Bjørn.

Fredag er det Thomas Bjørns tur til at begynde tidligst af de to danskere med en starttid klokken 14.40. Thorbjørn Olesen går i gang klokken 19.37 om fredagen.

I alt er der 97 deltagere i årets US Masters. Den amerikanske verdensstjerne Tiger Woods har meldt afbud til årets første major.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen