Poulsen og Sevilla til tops

Efter en sløj periode med kun én sejr i seks kampe er Sevilla tilbage på sporet i den spanske Primera Liga. Holdet slog sent søndag Atletico Madrid med 3-1 hjemme på Ramon Sanchez Pizjuan, og takket være Barcelonas nederlag til Valenica samme aften betyder det, at Christian Poulsen og holdkammeraterne er á point med Barca i toppen af tabellen.

Poulsen startede på bænken som et led i træner Juande Ramos' rotationsprincip, men der fik han ikke lov til at sidde længe. For efter 36 minutters spil fik holdkammeraten Marti vist det røde kort. På det tidspunkt førte Sevilla allerede 2-0 på mål af Frederic Kanouté og Daniel Alves, og derfor blev danskeren skiftet ind på den defensive midtbane for at forsvare føringen.

Det lykkedes ganske fortrinligt. Faktisk så godt, at Kanouté med et hovedstødsmål efter et hjørnespark endda kunne øge Sevillas føring til 3-0 tyve minutter før tid. Så betød det knap så meget, at Atleticos Pablo Ibanez kort før tid reducerede efter et kikset straffespark til slutresultatet 3-1.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen