Rasmussen fik svar - men blev ikke klogere

<p>Michael Rasmussen ved stadig ikke, om han må køre med i cykelløbet Post Danmark Rundt.</p>

Artiklens øverste billede
Michael Rasmussen ved stadig ikke, om han må køre med i cykelløbet Post Danmark Rundt. Foto: AP

Han hævder, at en kontrakt med et nyt hold er afhængig af, at han kan komme med i løbet. Det har han spurgt Danmarks Cykle Union (DCU) om, og nu har han også fået svar. Men han er stadig ikke blevet klogere.

"De skriver, at Post Danmark Rundt er et invitationsløb, og hvis jeg har kontrakt med et hold, som er blevet inviteret, så vil de tage sagen op. De skriver videre, at de ikke længere ønsker at korrespondere via email, fordi pressen har fået kendskab til korrespondancen," forklarer Michael Rasmussen til Ritzau.

Adspurgt, hvad han kan bruge svaret til, siger han:

"Det er goddag-mand-økseskaft det her. Jeg får ikke svar på de spørgsmål, jeg stillede. Jeg synes, at det er noget pjat. De har haft to år til at tænke sig om i forhold til dette. Post Danmark Rundt er det første løb på kalenderen efter min karantæne, og jeg vil selvfølgelig ud at køre cykelløb så hurtigt som muligt," siger han.

Hos DCU ønsker formand Tom Lund ikke at køre diskussionen gennem pressen. Han konstaterer, at man har sendt Michael Rasmussen et svar, og at man nu afventer et svar fra ham.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen