Håndbold: Skadesplaget landshold til VM uden læge

Danmarks kvindelandshold i håndbold rejser til VM i Kroatien uden en læge. Skadede og overbelastede spillere har ellers sat dagsordenen for den danske optakt til mesterskabet i Kroatien, der begynder om knap to uger.

Alligevel har Dansk Håndbold Forbund (DHF) fravalgt at tage en læge med, og i stedet får fysioterapeut Gorm Rasmussen og massør Allan Poulsen ansvaret for spillernes fysik.

Det er en prioritering, der kan undre med tanke på de massive skadesproblemer, som landstræner Jan Pytlick har tumlet med den seneste måned. Men DHF's generalsekretær, Lars-Erik Klem, forklarer, at det for to uger siden stod klart, at kvindelandsholdets læge, Thomas Hahn, ikke kunne rejse med til Kroatien, og i stedet for at finde en anden læge vil forbundet hellere undvære.

- De spillere, som skal til VM, har snarere brug for en fysioterapeut og en massør. Derudover er standarden hos lægerne i Kroatien fuldt ud på højde med den danske. Blev VM afviklet i Sydkorea eller Tunesien, så havde vi helt sikkert taget vores egen læge med, siger Lars-Erik Klem.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen