Badminton: Slidt Camilla Martin holder pause

Camilla Martin er træt af badminton, og den 29-årige tidligere verdensmester har valgt at holde en pause. Fredag blev hun sendt ud af kvartfinalen i Taiwan Open, hvorefter hun besluttede at droppe næste uges Kina Open og i stedet rejse hjem til Danmark for at lade batterierne op til forårets turneringer.

- Hun sagde, at hun nærmest var ligeglad i dag, og det er et skidt tegn. Så nu tager hun hjem for at hold en pause og slappe af. Men det har været et hårdt program for spillerne uden pause siden maj måned. Camilla skal have lov at tabe en gang imellem, men hun har overvurderet sig selv. Hun når langt i alle turneringer, og der har været for mange i træk, lyder meldingen fra landstræner Steen Pedersen.

Mens Camilla Martin tabte i to sæt og cifrene 11-6 og 11-5 til koreaneren Jae Youn Jun, så er Kenneth Jonassen den eneste tilbageværende i singlerækkerne. Kenneth Jonassen besejrede sin landsmand Niels Christian Kaldau i to sæt. I semifinalen står den andenseedede dansker overfor femteseedede Sony Dwi Kuncoro fra Indonesien.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen