Dumt FCK-nederlag til Mallorca

FC København løb torsdag aften ind i et dumt og ufortjent nederlag på 1-2 til Real Mallorca i anden runde af UEFA Cuppen i Parken foran 20.487 tilskuere.

Det danske mesterhold sad godt og grundigt på spanierne kampen igennem, men koncentrationssvigt og et selvmål blev afgørende. Et overordentlig dårligt udgangspunkt før returopgøret på ferieøen Mallorca om tre uger. Det er svært at tro på, at FCK kan komme tilbage, når man ikke kan sejre på hjemmebane mod et kriseramt spansk fodboldhold. Faktum er at FCK-angriberne skal vågne af efterårsdvalen og genfinde skarpheden, hvis FCK skal videre til tredje runde af UEFA Cuppen.

Martin Albrechtsen var den helt store hovedperson i første halvleg, da han to gange fik bolden i nettet. Desværre for FCK og den københavnske midterforsvarer var det første et selvmål, så de danske mestre måtte gå til pausen med 1-1 på tavlen.

Frygtede Samuel Eto'o kom på banen i det 70. minut, men det var indskifteren Domingo Nagore, da for alvor slukkede for FCK's europæiske drømme ved at flugte bolden ind bag Magnus Kihlstedt fire minutter senere til slutresultatet 1-2.

Målet gav københavnerne et knæk, og det betød, at FCK aldrig fik skabt det pres, der skulle til for at få en udligning. Mere end sporadiske optræk til chancer blev det ikke til.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen