Fodbold: Drømmestart sendte United til tops

Slaget om Storbritannien, onsdagens Champions League-brag mellem Rangers FC og Manchester United i gruppe E, blev lige så dramatisk som der på forhånd var lagt op til. Men United stod til sidst som vinder med 1-0.

Manchester United fik en drømmestart på Ibrox i Skotland, da Phil Neville driblede forbi tre forsvarere og lammede skotterne med et mål efter blot fem minutters spil.

Rangers' danske angriber Peter Løvenkrands var offensiv fra start, men det blev ved et par hovedstødsforsøg i første halvleg, og efter pausen manglede kvaliteten i både indlæg og afslutninger fra danskerens fod.

Med sejren overtog United føringen i gruppen sammen med Stuttgart, der samtidig punkterede Champions League-boblen for Panathinaikos. På hjemmebane vandt Stuttgart 2-0 over Panathinaikos.

Måben i Milan

I Milan var de danske landsholdsspillere Martin Laursen og Jon Dahl Tomasson måbende tilskuere, da Andrés Mendoza uimponeret bragte Club Brügge foran 1-0. Et kvarter før tid blev Andrej Sjevtjenko skiftet ud med Jon Dahl Tomasson, men heller ikke den danske angriber kunne ændre på det overraskende nederlag.

I gruppe G scorede Simone Inzaghi Lazios ene mål, men det var ikke nok til at besejre Chelsea, der sendte Jesper Grønkjær på banen midtvejs i anden halvleg. Chelsea kom stærkt tilbage, og med scoringer fra Veron og Mutu levede Chelsea op til forventningerne og spillede sig til tops i gruppen med 2-1-sejren.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen