Håndbold: Øst-mareridt venter Ikast og Slagelse

Håndboldkvinderne fra Ikast-Bording og Slagelse FH var alt andet end heldige, da der tirsdag blev trukket lod til gruppespillet i Champions League. Begge mandskaber kommer nemlig til at stå over for flere skræmmende østeuropæiske hold, når det går løs fra januar.

Ikast-Bording har trukket de forsvarende Champions League-mestre fra Slovenien Krim Ljubljana, Saporosje fra Ukraine og Buducnost Monet fra Serbien og Montenegro.

- Det er rigtig skidt. Der er ikke et eneste hold, som bliver en walk over. Men vi kender dem alle, og der er gode og dårlige oplevelser, lyder reaktionen fra Christian Dalmose.

I Slagelse gav lodtrækningen ikke anledning til bekymring hos træner Anja Andersen. Det på trods af at modstanderne er de to østeuropæiske hold Kometal Skopje fra Makedonien og DIN-Classic Nis fra Serbien og Montenegro samt østrigske Hypo Niederösterreich.

- Jeg er godt tilfreds. Det bliver selvfølgelig ikke let, men det ser fint ud, og vores målsætning er at gå videre som etter, siger en optimistisk Anja Andersen.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen