Boksning: Lewis vil møde Tyson

Hasim Rahman lagde sig for Lennox Lewis' fødder i fjerde omgang af deres VM-titelkamp i sværvægt i Las Vegas natten tidligt søndag morgen dansk tid. En af de næste, som skal ligge der er Mike Tyson.

Det slog engelske Lennox Lewis selv fast efter kampen, der gav ham VM-bælterne hos verdensforbundene IBF og WBC. Han vil have en kamp mod Mike Tyson til næste forår. En kamp, som menes at kunne sende op mod 50 millioner dollars - 420 millioner danske kroner - i omløb.

- Giv mig Mike Tyson. Det er ham jeg vil møde, og det har jeg villet siden jeg mødte Holyfield, sagde Lennox Lewis.

Amerikaneren, som i oktober blev beskyldt for at virke temmeligt rusten, da han besejrede Brian Nielsen i Parken i København, er imidlertid ikke den eneste mulighed for Lennox Lewis. Han kan vælge at lægge ud mod IBF's førsteudfordrer Chris Byrd, eller han kan møde vinderen af WBA-titelkampen mellem John Ruiz og Evander Holyfield. Den kamp bokses i december, men Lewis har allerede stået i en boksering med Evander Hoyfield to gange, så det forekommer ikke så attraktivt for briten, der blev modtaget som en lokal i Las Vegas i weekenden.

Selv hvis John Ruiz skulle vinde, har han ikke samme tiltrækningskraft på Lennox Lewis som Mike Tyson har.

Tyson derimod. Han sagde efter kampen mod Brian Nielsen, at han nok skal have et par kampe før han er klar til det endelige opgør, og den første modstander, han skal lægge for sine fødder menes at blive Ray Mercer.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen