Tennis

Sikker sejr sendte Wozniacki i Rogers Cup-finale

Caroline Wozniacki er i Toronto klar til sæsonens sjette finale efter sejr over Sloane Stephens i to sæt.

Foto: Frank Gunn/AP

Caroline Wozniacki er for anden gang i karrieren klar til finalen i den store canadiske tennisturnering Rogers Cup, der i år spilles i Toronto.

Lørdag vandt hun sin semifinale over Sloane Stephens fra USA med de overbevisende cifre 6-2, 6-3.

I finalen venter ukrainske Elina Svitolina.

Danskeren har vist god form fra første færd på den nordamerikanske hardcourt-sæson og kan vinde Rogers Cup, som det også skete i 2010, da turneringen blev spillet i Montreal.

Wozniacki fik en perfekt start på kampen. Efter at have holdt sin egen serv brød hun prompte, da hun på sin anden breakbold byggede pointet perfekt op og afsluttede med en følt flugtning til stillingen 2-0.

Amerikaneren, der på grund af et år spoleret af skader ligger helt nede som nummer 934 på verdensranglisten, servede sig på tavlen til 1-3, men med et overbevisende serveparti efterfulgt af et nyt brud kom danskeren på 5-1.

Danskeren missede sin første sætbold ved denne stilling og blev brudt, da hun første gang havde breakbold imod sig, men hun svarede tilbage ved at bryde for tredje gang til sætsejr 6-2 efter en halv time.

Til gengæld virkede Wozniacki ikke helt klar fra starten af andet sæt. Stephens brød således rent med en vinklet vinder til 1-0.

Amerikaneren havde dog kampen igennem store kvaler i egen serv, og hun blev brudt yderligere to gange i streg, så Wozniacki kom på 3-1.

Stephens kæmpede sig tilbage til 3-3, men blot for at blive brudt igen til 3-5.

Herefter blev kampen afbrudt i få minutter på grund af regn, men det rystede ikke Wozniacki.

Hun gik kort efter på banen og servede finalepladsen hjem med et servees.

I finalen søndag venter Elina Svitolina fra Ukraine. Svitolina skulle bare bruge 56 minutter på at udradere rumænske Simona Halep med 6-1, 6-1.

Svitolina spiller sig dermed i sin femte finale i år, hun har vundet de fire første og er placeret som nummer fem på verdensranglisten, en enkelt placering bedre end danskeren.

Svitolina og Wozniacki har mødtes to gange tidligere. Begge med ukraineren som vinder.

Senest de to mødtes var ved finalen i WTA-turneringen i Dubai tidligere i år. Her vandt hun klart i to sæt.

Wozniacki er i sin sjette WTA-finale i år. Hun har tabt de fem forrige.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Regeringen har gode flytteplaner, men...

Skal der rettes en saglig kritik mod regeringens planer, er det, at de er for uambitiøse.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere
Trådløs højttaler: Det skal du overveje
Nu til dags kan du vælge mellem en trådløs højttaler med wi-fi- eller bluetooth-forbindelse. Hvis du ikke kan få begge dele, er her tipsene til at vælge. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her