*

Tennis

Wozniacki skal møde verdens bedste: »Hun spiller meget aggressivt og hurtigt«

Caroline Wozniacki skal op mod verdens nummer 1, Karolina Pliskova, i næste runde af Rogers Cup.

Caroline Wozniacki slog let Radwanska, men nu skal hun møde verdens nummer 1, Karolina Pliskova. Foto: Nathan Denette/AP

Caroline Wozniacki har haft et par forholdsvis lette kampe i WTA-turneringen, Rogers Cup, i Canada, men nu kommer der andre boller på suppen.

Wozniacki blæste veninden af banen og er i kvartfinalen i Canada

I kvartfinalen, der spilles fredag aften dansk tid, hedder modstanderen Karolina Pliskova, og den 25-årige tjekke ligger lige nu nummer 1 på verdensranglisten, mens danskeren ligger nummer seks.

De to har mødt hinanden tre gange tidligere i denne sæson.

»Vi har spillet nogle gode kampe i år, jeg har tabt to gange og vundet en. Det er indlysende, at hun er en god spiller, hun spiller meget aggressivt og hurtigt. Hun har haft et fantastisk år. Det bliver svært, men jeg ser frem til det,« siger Caroline Wozniacki til wtatennis.com.

De to har mødt hinanden seks gange i karrieren, hvor Caroline Wozniacki har vundet fire gange, mod Pliskovas to sejre i år.

Torsdag slog Wozniacki sin gode veninde Agnieszka Radwanska med cifrene 6-3, 6-1 i tredje runde af Rogers Cup.

Rogers Cup rangerer som en såkaldt ”Premier 5”-turnering, hvilket er den tredje højeste efter ”Premier Mandatory” og grandslam-turneringerne.

Vinderen af en Premier 5-turnering scorer 900 point til verdensranglisten, hvilket – alt efter andre resultater i turneringen – vil kunne skyde Caroline Wozniacki et stykke op ad verdensranglisten.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Årets sportsnavn 2017
Årets sportsnavn - Tidligere vindere
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her