Tennis

Skræmmende Nadal bobler af selvtillid efter ny triumf

Rafael Nadal er igen uovervindelig på grus, og endnu en French Open-titel kan lure lige om hjørnet.

Hvis man som modstander vil gøre sig forhåbninger om at slå Rafael Nadal på en tennisbane med grus som underlag, skal man nok undlade at kigge på spanierens cv.

Nadals meritter kan gøre enhver modstander nervøs på forhånd, og søndag snuppede han endnu en titel med finalesejren over østrigeren Dominic Thiem i Madrid Masters.

Det var 15. sejr i 15 kampe på grus i denne sæson og samtidig hans tredje titel på stribe efter sejrene i Monte Carlo og Barcelona.

Efter et pars års skrantende spil og resultater er 30-årige Nadal tilbage i absolut topform på sit favoritunderlag.

28. maj indledes kulminationen på grussæsonen i form af grand slam-turneringen French Open, hvor Nadal kan vinde sin tiende titel. Og spanieren har tanket enorm selvtillid på det seneste.

- Jeg er klar over, at hvis jeg er fit og kan spille godt, så har jeg evnerne til at vinde de store titler og opnå mine mål, lyder det ifølge AFP fra Nadal.

Fraregnet de seneste par svingende sæsoner har Rafael Nadal været ubestridt konge af grussæsonerne i mange år.

Fra 2005 til 2014 vandt spanieren utrolige ni French Open-titler på ti år, og med sin form i år vil han være favorit til at snuppe den tiende titel i år.

Den 14-foldige grand slam-vinder rykkede med sejren i Madrid samtidig op på fjerdepladsen på verdensranglisten.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Ny computer: Sådan sletter du de unødvendige programmer
De fleste nye computere er fyldt med præinstallerede programmer, som bare bør slettes. To it-eksperter guider her til, hvordan du gør. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her