*

Tennis

Wozniacki er ude i Miami efter tæt dyst

Den danske tennisspiller har stadig svært ved at komme ud af formkrisen i 2016.

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er færdig i WTA-turneringen i Miami efter nederlag til ukraineren Elina Svitolina natten til søndag dansk tid.

Der var tale om en tæt og intens kamp, som til sidst blev afgjort i en tiebreak, hvor danskeren ikke fik et ben til jorden.

Wozniacki fik fra start kamp til stregen mod ukraineren. Spillerne holdt i første sæt serv frem til stillingen 3-3, men her lignede det pludselig ingen fordel at have initiativet.

Først brød Svitolina danskerens serv til 4-3, så brød Wozniacki tilbage til 4-4, og det gentog sig igen i de næste to partier, indtil det lykkedes Wozniacki at holde sin serv og komme på 6-5.

Serena Williams fik sejr nummer 750

I det efterfølgende parti kunne Svitolina igen ikke udnytte servefordelen, og Wozniacki endte med at tage sættet.

I andet sæt fulgtes spillerne igen ad frem til 3-3, hvor ukraineren udnyttede en breakbold og tog teten. Wozniacki afværgede senere en sætbold ved stillingen 3-5 og holdt sin serv, inden Svitolina servede sættet hjem.

Wozniacki kunne i den periode af kampen slet ikke få sin serv i gang. Hun fik kun 33 procent af sine førsteserver i spil i andet sæt.

Den tidligere danske verdensetter kom anderledes godt i gang i tredje sæt, hvor hun servede første parti hjem og derefter udbyggede føringen til 2-0. Det kunne dog ikke kyse verdens nummer 16, som vandt de næste tre partier.

Begge spillere fik markant bedre gang i deres egen serv, hvilket i statistikken blandt andet kunne aflæses ved at kigge på Svitolinas fire serveesser i tredje sæt.

Fra 3-3 var kampen helt lige, og det hele skulle afgøres i tiebreak. Her vandt danskeren kun det første point. 7-1 endte tiebreaken, og Elina Svitolina kan nu se frem til at møde Ekaterina Makarova. Den venstrehåndede russer ligger nummer 31 på verdensranglisten.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Årets sportsnavn 2017
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her