Tennis

Caroline Wozniacki tabte til vedholdende kineser

Den danske tennisspiller er ude af stor WTA-turnering i USA efter usædvanlig lang kamp.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er ude af WTA-turneringen i Indian Wells, efter at hun i anden runde tabte til Shuai Zhang fra Kina.

Der skulle tre tætte sæt til, før kineseren kunne hive sejren hjem med cifrene 4-6, 7-6 (10-8), 7-5.

Det var Wozniackis første kamp i turneringen, hvor hun som 20.-seedet sad over i første runde. Efter hele tre timer og 24 minutter var det slut for danskeren.

I andet sæt var Wozniacki dog tæt på at lukke kampen til egen fordel, men i stedet gik sættet i tiebreak.

Her lykkedes det hele fem gange Wozniacki at afværge en sætbold, før hun sjette gang måtte give fortabt og tabte tiebreaken 8-10.

Dermed skulle kampen ud i et tredje og afgørende sæt. Her lagde Wozniacki bedst ud og kom foran 4-1. Danskeren kunne dog ikke holde fast i føringen mod den stædige kineser, der vandt sættet 7-5.

27-årige Zhang har overrasket positivt denne sæson ved tidligere på året at nå kvartfinalen i grand slam-turneringen Australian Open og senest ved at vinde en mindre turnering i Californien.

Hun er siden årsskiftet gået fra at være nummer 186 på verdensranglisten til sin nuværende placering som nummer 69. Caroline Wozniacki er rangeret som nummer 25 i verden.

Caroline Wozniacki er ikke den eneste seedede spiller, der tidligt må forlade turneringen i Indian Wells.

Også Australian Open-vinderen Angelique Kerber, der var andenseedet, og fjerdeseedede Garbiñe Muguruza tabte også deres første kamp i turneringen.

I tredje runde ved Indian Wells skal Shuai Zhang forsøge at kæmpe sig forbi hviderusseren Victoria Azarenka.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Stjernearkitektens lovende lillesøster: Jeg elsker ikke fermenterede fårenosser, men jeg elsker traditionen
29-årige Victoria Eliasdottir er udråbt som en af Europas lovende unge kokke. Når hun ikke er i køkkenet på sin brors kunstfabrik i Berlin, drømmer hun sig tilbage til Island og blodpølse med kanel og gule beder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her