Annonce
Tennis

»Selv hvis jeg brækker et ben, skal jeg nå alle bolde«

Japanske Naomi Osaka siger, at hun ville have gjort alt for at slå modstander efter sejr.

Naomi Osaka er kendt for at komme med nogle lidt specielle udtalelser efter kampe. Foto: Kena Betancur/ Ritzau Scanpix

Verdensranglistens nr. 19 Naomi Osaka sagde efter sin sejr mod Aryna Sabalenka, der fik hende til sin første grand slam-kvartfinale nogensinde, at hun ville have kæmpet mod et brækket ben for at slå hviderussiske Sabalenka i US Open.

Det skriver BBC.

Japanske Osaka slog Sabalenka 6-3 2-6 6-4 og skal næste gang møde ukrainske Lesia Tsurenko, der er nr. 36 på verdensranglisten. 20-årige Naomi Osaka græd på banen efter kamoen og sagde, at hun aldrig ville have tilgivet sig selv, havde hun tabt.

»Jeg tænkte bare, at jeg var nødt til at kæmpe for hvert eneste point. Selv hvis jeg brækker benet, er jeg nødt til at nå hver eneste bold,« sagde hun.

Hun vandt Indian Wells Open i 2018, hvor hun slog verdensranglistens nummer et, Simona Halep 6-3, 6-0 i semi-finalerne, hvorefter hun altså kravlede op i top-20 på verdensranglisten.

Det er ikke første gang Osaka gør indtryk med sine udtalelser i USA. I 2016 blev hun spurgt ind til sine karriereambitioner og svarede »at være den allerbedste, som ingen nogensinde har været før.« Der gik herefter ikke længe før hun opdagede de forvirrede ansigtsudtryk på journalisterne. Hun havde lige citeret den første linje af den amerikanske Pokémon-temasang.

»Det er et Pokémon-citat. Det er jeg ked af. Men mit mål er at blive den bedste og gå så langt som jeg overhovedet kan gå,« sagde Osaka.

Federer gav stadion-tag skylden for nederlag

Så sent som i januar undskyldte Naomi Osaka til publikum efter hun slog hjemmebanefavoritten Ashleigh Barty.

»Jeg er virkelig glad, men også lidt ked af det, for jeg ved, at i virkelig gerne ville have hende til at vinde,« sagde hun.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her