Annonce
Tennis

Clara Tauson har bragt danske tenniskvinder nær oprykning

15-årige Clara Tauson afgav blot tre partier, da hun bragte Danmark foran 1-0 i oprykningskampen mod Israel.

Clara Tauson. Arkivfoto: Kenneth Jensen

Det kvindelige danske tennislandshold er godt på vej mod oprykning til Europe/Africa Zone Group I.

I oprykningsopgøret mod Israel bragte 15-årige Clara Tauson Danmark foran med 1-0, da hun slog den 14 år ældre Vlada Ekshibarova.

Danskeren vandt 6-2, 6-1 på lidt under halvanden time i Athen.

Dermed håndterede hun sine nerver på bedste vis.

- Jeg var lidt nervøs her til morgen, fordi jeg vidste, at jeg var først på, og det kunne blive en afgørende single. Men jeg følte ikke så mange nerver, da jeg kom ind for at spille.

- Jeg føler, at jeg fandt mit spil fra starten af. Hun spillede lidt underligt, men jeg kom rigtig godt fra start, og så kørte jeg rimelig meget igennem hende efter første sæt. Jeg er glad for, at jeg kunne præstere under pres, siger Tauson.

Dermed kan Karen Barritza sikre oprykning senere lørdag, hvis hun vinder over Julia Glushko.

Der spilleds bedst af tre kampe, og skulle det glippe for Barritza at sikre den danske sejr, er der mulighed for, at doublen med Maria Jespersen og Emilie Francati kan sikre oprykningen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her