Annonce
Tennis

Særpræget rumæner har aflyst Wozniackis Sharapova-møde

Monica Niculescu besejrede Maria Sharapova, der ellers havde udsigt til at møde Caroline Wozniacki i Qatar.

Verdensetteren Caroline Wozniacki kommer ikke til at møde den russiske verdensstjerne Maria Sharapova ved Qatar Total Open.

De to havde udsigt til at møde hinanden i ottendedelsfinalen, men Sharapova formåede ikke at spille sig videre fra første runde.

Hun tabte sin første kamp med 6-4, 4-6, 3-6 til kvalifikationsspilleren Monica Niculescu.

Wozniacki får tysk modstand i anden runde i Doha

Rumæneren skal dog lige vinde en kamp mere, inden hun kan stå over for Wozniacki.

Som førsteseedet er Wozniacki oversidder i første runde, inden hun i anden runde skal møde vinderen af opgøret mellem tyske Tatjana Maria og landsmanden Carina Witthöft.

Niculescu er kendt for sin noget særprægede defensive stil, hvor hun benytter sig af en slice i både for- og baghånd. Og det havde favoritten Sharapova overordentligt svært ved at håndtere.

Russeren bragte sig dog foran med 5-2 i første sæt, men hun kom ikke ligefrem let til føringen.

Ved stillingen 4-2 udspillede sig et parti på 17 minutter, hvor russeren først formåede at udnytte sin niende breakbold.

Wozniacki: Livet er det samme som før triumfen

Også det efterfølgende parti var en sejtrækker. Rumæneren afværgede tre sætbolde og reducerede til 3-5. Det var dog en stakket frist, da Sharapova i stedet servede sættet hjem til 6-4.

I andet sæt var russeren ovenpå med et servegennembrud to gange, men Niculescu svarede begge gange tilbage og brød siden rent til sætsejr 6-4.

Også i tredje sæt kom Sharapova bedst fra start med et brud til 1-0, men Niculescu svarede prompte tilbage og brød siden afgørende til 5-3, inden hun servede sejren hjem med et rent parti efter 2 timer og 41 minutter på banen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her