Tennis

Wozniacki får tysk modstand i anden runde i Doha

Den danske verdensetter i tennis kan møde Maria Sharapova i tredje runde i WTA-turneringen Qatar Total Open.

Caroline Wozniacki var senest i kamp i WTA-turneringen i Skt. Petersborg, hvor hun tabte i kvartfinalen til russiske Darja Kasatkina. Foto: Dmitri Lovetsky

Caroline Wozniacki kan godt forberede sig på tysk modstand, når den danske tennisstjerne træder ind i turneringen Qatar Total Open.

Her sidder den danske verdensetter over i første runde af WTA Premier 5-turneringen, og 27-årige Wozniacki træder ind i anden runde.

Her venter vinderen af opgøret mellem tyske Tatjana Maria og landsmanden Carina Witthöft.

Tatjana Maria er placeret som nummer 58 på verdensranglisten, og hun har aldrig mødt Caroline Wozniacki.

Carina Witthöft er nummer 52 i verden, og hende har Caroline Wozniacki mødt en enkelt gang, da danskeren vandt i Kuala Lumpur i 2015.

Vinder Wozniacki sin kamp i anden runde, kan hun løbe ind i Maria Sharapova, hvis russeren kommer videre fra de to første runder.

Caroline Wozniacki var senest i kamp i WTA-turneringen i Skt. Petersborg, hvor hun tabte i kvartfinalen til russiske Darja Kasatkina.

Nederlaget kom, efter at Caroline Wozniacki i slutningen af januar vandt Australian Open og dermed sikrede sig sin første grand slam-titel i karrieren.

Den 27-årige dansker besejrede Simona Halep i sin største triumf i tennissporten og strøg til tops og overhalede netop Halep på verdensranglisten.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Stjernearkitektens lovende lillesøster: Jeg elsker ikke fermenterede fårenosser, men jeg elsker traditionen
29-årige Victoria Eliasdottir er udråbt som en af Europas lovende unge kokke. Når hun ikke er i køkkenet på sin brors kunstfabrik i Berlin, drømmer hun sig tilbage til Island og blodpølse med kanel og gule beder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her