Annonce
Svømning

Emilie Beckmann sikrede Danmarks tredje EM-svømmemedalje

Emilie Beckmann var næstbedst i finalen i 50 meter butterfly, hvor kun svenske Sarah Sjöström var bedre.

Den danske svømmer Emilie Beckmann var næsthurtigst i torsdagens finale i 50 meter butterfly ved langbane-EM i Glasgow.

Kun den svenske topsvømmer Sarah Sjöström var hurtigere. Hun vandt i tiden 25,16 sekunder. Godt et halvt sekund senere kom Beckmann i mål på andenpladsen og snuppede en sølvmedalje.

- Jeg er så stolt af mig selv. Det er helt vildt. Og jeg vidste bare, jeg kunne. Det er det vigtigste. Jeg gik bare ud med følelsen af, at jeg kunne vinde, siger Beckmann til TV 2 Sport.

21-årige Beckmann sikrede dermed Danmarks tredje medalje ved mesterskabet.

De andre blev skaffet af Pernille Blume, som svømmede sig til sølv i 50 meter fri, og den danske holdkap med Blume, Signe Bro, Julie Kepp Jensen og Mie Ø. Nielsen, som tog bronze.

Torsdag aften er der endnu en dansk medaljemulighed, når medleyholdkappen med Mie Ø. Nielsen, Rikke Møller Pedersen, Emilie Beckmann og Pernille Blume svømmer finale.

Med torsdagens triumf følger Emilie Beckmann op på sin store succes ved sidste års kortbane-EM, som blev afholdt i Royal Arena i København.

Ved den lejlighed vandt hun også sølv i 50 meter butterfly, mens det blev til en bronzemedalje i 100 meter butterfly. Hun var desuden med til at vinde to holdkapmedaljer.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Stands dræberen

Hvis nogle virkelig måtte mene, at sund kost skal holdes op imod cigaretpriserne, er svaret: Sænk momsen på fødevarer.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her