Annonce
Sejlsport

Dansk roer ramt af hjerneblodprop

Roeren Kim Wraae, der vandt OL-sølv i 2008, blev i juli ramt af en blodprop i hjernen.

Kim Wraae Knudsen har besluttet, at han ikke længere vil være eliteroer efter sommeren 2012. Foto: Nanna Kreutzmann

OL-sølvvinderen Kim Wraae Knudsen er i øjeblikket med ved VM i kano og kajak, der foregår i Ungarn.

Men kajakroerens forberedelser var langt fra optimale, eftersom han i slutningen af juli blev ramt af en mindre blodprop i hjernen, så han blev hospitalsindlagt og måtte droppe træningen et stykke tid.

"Det, der er frustrerende, er, at jeg ikke kender årsagen, så jeg kan ikke gøre noget ved det. Selvfølgelig tænker jeg over det. Jeg er blevet meget opmærksom på at holde fri og ikke stresse rundt, som jeg gjorde før," siger Kim Wraae Knudsen til Politiken.

Bittert

Det lykkedes ikke for ham og makkeren Emil Stær at kvalificere sig til finalen i toerkajak, og dermed må de to også vinke farvel til OL i London i den båd. Der er dog fortsat en mulighed i firerkajak og enerkajak.

"Vi roede egentlig ret godt i semifinalen, men der var bare ikke mere i os. Det er selvfølgelig bittert, at det ikke blev til mere," siger Kim Wraae Knudsen.

Han har allerede besluttet, at han ikke længere vil være eliteroer efter sommeren 2012.

spn.dk/ritzau

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her