Annonce
Sejlsport

Danske sejlerkvinder hentede VM-bronze i matchrace

Skipper Trine Palludan kan for andet år i træk tage en bronzemedalje med hjem fra et VM i matchrace.

Der var dansk succes ved VM i sejlsportsdisciplinen matchrace, da kvindernes konkurrence i russiske Jekaterinburg skulle afgøres lørdag.

I kampen om VM-bronze vandt skipper Trine Palludan og hendes besætning med to vundne sejladser mod nul i dysten på vandet mod Schweiz. Det er andet år i træk, at Trine Palludan fører en besætning frem til VM-bronze.

Foruden skipperen kunne Anne Sofie Munk-Hansen, Louise Ulrikkeholm Bredvig og Joan Vestergård Hansen tage en medalje med hjem Rusland.

Dermed levede danskerne op til tredjepladsen fra den indledende runde, hvor samtlige 11 deltagere mødte hinanden, og hvor danskerne med otte vundne sejladser og to nederlag sluttede bag en britisk og en fransk besætning.

Netop briterne og franskmændene tørnede sammen i finalen. Her forsvarede den britiske skipper, Lucy Macgregor, VM-guldet fra i fjor.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her