Jannik Hansen er lettet over kneben sejr

Den sene scoring til Vancouver i NHL-finalespillet var en forløsning for ishockeyspilleren Jannik Hansen.

Den danske ishockeyspiller Jannik Hansen var en lettet mand, da han i overtiden så pucken lande i netmaskerne til Vancouver Canucks 3-2-sejr over Boston Bruins.

- Det var en forløsning. Det var utrolig rart at se den gå ind, især når man ved, hvor meget der er på spil, siger Jannik Hansen til tv2.sport.dk.

Med sejren tog Jannik Hansen og hans canadiske hold Vancouver Canucks endnu et skridt mod den samlede sæsonsejr i den nordamerikanske ishockeyturnering (NHL).

Vancouver Canucks har nu to sejre af to mulige, og dermed har holdet et godt udgangspunkt, da sejrherren er det hold, som først når fire sejre i finalespillet.

De to første finaler har været meget lige, og især de to holds målmænd har spillet fremragende.

- Det var en meget tæt kamp, som var helt jævn lige til det sidste, og vi måtte ind i overtiden for at få en afgørelse, siger Jannik Hansen.

25-årige Jannik Hansen var lige ved at komme på tavlen i anden periode, da han blev spillet fri lige foran mål, men afslutningen fra danskeren blev stoppet af en superredning fra den stærkt spillende Tim Thomas i Bruins-målet.

- Vi fik skabt en del chancer, men deres målmand stod igen helt fantastisk og fik reddet den ene puck efter den anden.

- Så det var noget med at blive ved, selvom han blev ved at klare forsøgene, og så lykkedes det også til sidst at få scoret de mål, der skulle til, siger Jannik Hansen.

Næste kamp i finalespillet spilles natten til tirsdag klokken to dansk tid.

Ritzau

Andre læser

Mest læste

Del artiklen