*

Ishockey

Nikolaj Ehlers har scoret ny rekordkontrakt i Winnipeg Jets

Den danske ishockeyspiller har indgået en ny kontrakt, der indbringer ham 265 millioner kroner over syv år.

Foto: Ryan Kang/AP

Den danske landsholdsspiller i ishockey Nikolaj Ehlers har forlænget sin kontrakt med Winnipeg Jets med syv år, skriver klubben på sin hjemmeside.

Kontrakten har en værdi af cirka 265 millioner kroner for danskeren, og det er den største kontrakt nogensinde til en dansk ishockeyspiller.

Winnipeg Jets spiller i den bedste nordamerikanske liga, NHL, og 21-årige Ehlers blev valgt i draftens første runde i 2014 af den canadiske klub.

I den seneste sæson blev danskeren noteret for 25 mål og 39 målgivende afleveringer for sin klub. Det var nok til at gøre ham til den spiller i Winnipeg med tredjeflest point, og det gav ham en delt 30.-plads i hele NHL.

I 2016-2017-sæsonen nåede aalborgenseren op på 100 kampe. Ehlers har til dato scoret 40 mål og leveret 62 målgivende afleveringer for klubben, som han har spillet 154 NHL-kampe for.

Ehlers deltog i VM for Danmark i 2017 i Tyskland. Der lavede han fire målgivende afleveringer for Danmark.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

Kommentar: Har Donald Trump gebis? Husk spørgsmålstegnet!

Et medie må aldrig blive en aktør. Så enkelt er det, om end det i tilfældet Trump kræver en særlig selvdisciplin. Man kan også bare kalde det professionalisme.
Annonce
Årets sportsnavn 2017
Årets sportsnavn - Tidligere vindere
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her