*

Ishockey

Fire ishockeymål på halvandet minut i Sønderjyske-sejr

Metal Ligaens bundprop bed fra sig mod Sønderjyske, men måtte alligevel rejse hjem med et nederlag på 5-8.

Tirsdag tog Sønderjyske på hjemmebane en sejr på 8-5 over Hvidovre i den bedste danske ishockeyliga.

Resultatet betyder, at Sønderjyske nu er på sjettepladsen i Metal Ligaen med 14 point, mens Hvidovre forbliver bundprop med to point.

Første periode sluttede med stillingen 1-1 efter scoring af hjemmeholdets Tyler Fiddler i det 9. minut og scoring af Hvidovres Christian Vaagensø i det 19. minut.

I anden periode blev der for alvor åbnet op for målscoringen.

Efter seks minutters spil gjorde Thomas Spelling det til 2-1 til Sønderjyske, inden Anders Forster udnyttede powerplay og scorede til 3-1 i det 11. minut.

Tre minutter senere havde canadiske Greg Gibson scoret to gange for Sønderjyske, inden Oliver Persson fik reduceret til 2-5.

I det 14. minut kom der yderligere to scoringer. Først var Steffen Frank på pletten for hjemmeholdet, inden Victor Björkung scorede til 3-6 for udeholdet.

Mellem Gibsons første scoring og Franks scoring gik der 88 sekunder.

Thomas Spelling satte anden periodes sidste mål ind i det 20. minut under powerplay.

Stillingen ved tredje periodes begyndelse var 7-3 til hjemmeholdet, men Hvidovre havde ikke givet op endnu.

Efter otte minutter reducerede Daniel Madsen til 4-7, og fire minutter senere scorede Sebastian Svendsen til 5-7. Anders Forster lukkede og slukkede med sin scoring til 8-5 i det 20. minut, og dermed tog Sønderjyske sejren.

I Herlev blev der næsten scoret lige så mange mål som i ligaens anden kamp tirsdag. Herlev Eagles indkasserede et nederlag på 3-7 til Frederikshavn.

Det betyder, at Herlev ligger nummer ti i ligaen med to point. Foran Herlev ligger Frederikshavn på 9.-pladsen med ni point.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Årets sportsnavn 2017
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her