*

Ishockey

Aalborg sænkede Sønderjyske på isen

Sønderjyske var foran, men Aalborg Pirates tog en hjemmesejr på 2-1 efter en stærk anden periode.

Ishockeyspillerne fra Aalborg Pirates kæmper ligesom i sidste sæson med i toppen af Metal Ligaen.

Søndag blev Sønderjyske besejret med 2-1 efter en stærk anden periode.

Her udlignede Nikolaj Carstensen gæsternes føring, før Jeppe Korsgaard sørgede for en hjemmesejr.

I første periode havde Steffen Frank bragt gæsterne fra Vojens i front.

Med sejren rykker Aalborg op på ligaens tredjeplads ved siden af Sønderjyske - begge mandskaber har 11 point for seks kampe. Ubesejrede Herning Blue Fox topper ligaen med 14 point for fem kampe.

Selv om Aalborg har fået en fornem start på sæsonen, så kan sæsonstarten ikke måle sig med sidste år. Her åbnede nordjyderne Metal Ligaen med otte sejre i træk.

Aalborgenserne vandt senere grundspillet, men blev slået af Gentofte i kvartfinalerne. Guldet endte for andet år i træk i Esbjerg.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

JP mener: Svar udbedes, DF

Vælgerne må føle at stå med et stykke vådt håndsæbe, som man aldrig ved, hvor man har. Formentlig derfor havde DF for en måned siden et dårligt kommunalvalg og har i de senere måneder haft en stribe negative meningsmålinger.
Annonce
Årets sportsnavn 2017
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Afsøg markedet og spar store summer på julegaven
Bruger du lidt tid på at søge markedet igennem, vil du være i stand til at finde den samme vare til meget forskellige priser, viser ny prissammenligning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her