*

Ishockey

Ottawa tvinger semifinale ud i kamp syv i NHL

Med en hjemmesejr på 2-1 vandt Ottawa Senators over Pittsburgh Penguins og serien skal nu ud i kamp syv.

Det var vind eller forsvind for Ottawa Senators, da det canadiske hold tirsdag aften hjemme tog imod Pittsburgh Penguins i den sjette semifinale i NHL.

Holdet var bagud 2-3 i kampe efter fem af de maksimalt syv opgør, så Ottawa skulle vinde for at bevare håbet om en finaleplads i den nordamerikanske ishockeyliga.

Det så dog hurtigt sort ud Ottawa. Fire minutter inde i anden periode kom hjemmeholdet bagud, efter at russiske Evgeni Malkin scorede for Pittsburgh.

Men Ottawa kom tilbage ti minutter senere, da Bobby Ryan udlignede.

I starten af tredje periode kom så det forløsende mål for Ottawa Senators, da Mike Hoffmann scorede kampens tredje og sidste mål til sejr på 2-1.

Sejren var ikke mindre imponerende, efter at det seneste opgør mellem de to endte hele 7-0 i Pittsburghs favør.

De forsvarende NHL-mestre fra Pittsburgh har hjemmebane i den afgørende kamp syv, som spilles torsdag aften amerikansk tid.

Ottawa var senest i Stanley Cup-finalen i 2007, hvor det blev til nederlag mod Anaheim Ducks.

I finalen i år skal vinderen af kampen mellem Pittsburgh og Ottawa op mod Nashville Predators. Nashville sikrede sig finalebilletten mandag, da man slog Anaheim Ducks med 6-3 i den sjette kamp og vandt 4-2 i serien.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Årets sportsnavn 2017
Årets sportsnavn - Tidligere vindere
Annonce
Sport

Disse 11 har løftet ligaen

I disse dage spiller Superligaen færdig for i år, mandag aften tager Randers FC mod FC Midtjylland i årets sidste kamp, inden de 14 klubber går på ferie og lader op til januars hårde grundtræning og jagten på forstærkninger.
Annonce
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere
Nye familier: »Julen er et potentielt minefelt«
Med stigningen i antallet af skilsmisser er der også kommet en stigning i antallet af sammenbragte familier. De forskellige traditioner og høje forventninger kan føre til konflikter, men med de nye familiemedlemmer kommer også muligheden for at gentænke julen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her