Ishockey

Ishockey: Frederikshavn smider point til bundhold

Herlev Eagles fik et point med hjem fra Frederikshavn, mens Odense vandt stort over Esbjerg i Metal Ligaen.

Topholdet satte point til mod bundholdet, da Frederikshavn White Hawks tirsdag aften tog imod Herlev Eagles i Metal Ligaen i ishockey.

Først efter straffeslag vandt hjemmeholdet 5-4, og derfor må Frederikshavn nøjes med at få to point ud af kampen, mens Herlev snupper et enkelt.

Frederikshavn førte ellers 4-2 før tredje og sidste periode, men med først en reducering og siden en udligning cirka et minut før tid fik gæsterne tvunget kampen ud i forlængelse.

Frederikshavn fører Metal Ligaen med 64 point for 30 kampe, mens Herlev er sidst med 26 point for 32 kampe.

Odense Bulldogs var aldeles overlegne, da klubben tog imod Esbjerg Energy. Vestjyderne blev sendt hjem med et nederlag på hele 3-9.

Det skyldtes ikke mindst begivenhederne i anden periode, som blev vundet af Odense Bulldogs med 6-1.

Værterne førte således 9-3 før tredje periode, hvor der ikke blev scoret.

I tirsdagens tredje kamp vandt Aalborg Pirates 5-2 hjemme over Gentofte Stars, blandt andet efter fire mål af Nicolai Meyer.

Dermed halede Aalborg Pirates, der er næstsidst med 30 point, ind på Gentofte Stars. Klubben fra Gentofte har fem point flere på ottendepladsen, der giver adgang til slutspillet.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Stjernearkitektens lovende lillesøster: Jeg elsker ikke fermenterede fårenosser, men jeg elsker traditionen
29-årige Victoria Eliasdottir er udråbt som en af Europas lovende unge kokke. Når hun ikke er i køkkenet på sin brors kunstfabrik i Berlin, drømmer hun sig tilbage til Island og blodpølse med kanel og gule beder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her