Ishockeyunionen har nødplan klar

Danmarks Ishockey Union har planen klar, hvis Totempo Hvik's hovedsponsor, autohjælpsvirksomheden Totempo, bliver begæret konkurs, så holdet må trække sig fra det øverste mellemspil i AL Bank-Ligaen.

- Der vil så være tre hold, der rykker op fra det nederste mellemspil. Hvis Totempo selv eller en kreditor indgiver en konkursbegæring, så skal de trække holdet og kan ikke spille videre. Så er der kun fem hold tilbage i det øverste mellemspil, og de kampe, Totempo har afviklet, bliver i så fald nulstillet, siger Enver Hansen, direktøren i Danmarks Ishockey Union.

Totempo har foreløbig spillet og tabt tre kampe i øverste mellemspil, hvor de seks bedste hold fra ligaens grundspil spiller mod hinanden, før to hold fra det nederste mellemspil støder til i kvartfinalerne.

Den måske forestående konkurs hos Totempo Hvik er ekstra ærgerlig, mener Enver Hansen, fordi den ikke er resultatet af økonomisk uansvarlighed fra klubbens side.

- De har fulgt udgiftsbudgettet og har haft to gode sponsorer, og så må de bare konstatere, at virksomheden Totempo, som har bakket rigtig godt op i halvandet år, ikke kan det mere. Det kan Totempo Hvik ikke gøre meget ved, siger Enver Hansen.

Ritzau

Andre læser

Mest læste

Del artiklen