Annonce
Ishockey

Aalborg Pirates imponerer med overtidssejr i Wien

Ishockeyholdet Aalborg Pirates tog hjem fra kampen mod Vienna Capitals med to point efter overtidssejr på 3-2.

De danske ishockeymestre fra Aalborg Pirates imponerede lørdag igen på isen i Champions Hockey League.

Nordjyderne mødte på udebane østrigske Vienna Capitals, og igen blev det til point for det danske mandskab i turneringens gruppe A. Hele to af slagsen endda.

Aalborg vandt 3-2 efter overtid, hvilket betyder, at mandskabet nu har tre point, da Aalborg i den første gruppekamp forleden fik et enkelt point ude mod schweiziske ZSC Zürich, i et opgør der i forlænget spilletid blev vundet 6-5 af schweizerne.

Aalborg ligger på tredjepladsen i puljen bag Zürich og svenske Frölunda, der hver har fire point.

Peter Schneider udnyttede hjemmeholdets powerplay efter seks minutter til at bringe hjemmeholdet foran 1-0.

Aalborg havde det svært i første periode, men spillede sig op og fik blandt andet en scoring annulleret for brug af hånd i en spilsituation.

I anden periode kom Aalborg så for alvor i gang.

Efter syv minutetter udlignede David Friedmann efter en ripost, og blot halvandet minut senere sørgede Jeppe Jul Korsgaard for 2-1-føring til Aalborg, da han snørede østrigernes keeper og køligt lagde pucken i mål.

I en situation med powerplay igen lykkedes det hjemmeholdet at udligne til 2-2 cirka tre minutter senere i den begivenhedsrige periode.

Kampen skulle dermed i overtid, og her trak Aalborg Pirates i modsætning til den seneste kamp det længste strå, da Thomas Spelling smækkede pucken i nettet.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her