Annonce
Ishockey

Aalborg Pirates hentede flot point på isen i CL-debut

Det danske mesterhold i ishockey, Aalborg Pirates, tabte 5-6 ude til schweizisk hold i CL-gruppespillet.

Ishockeyspillerne fra Aalborg Pirates kunne torsdag aften sole sig i en flot præstation ude mod de schweiziske favoritter fra ZSC Zürich.

På udebane i debuten i Champions League kom det danske mesterhold på pointtavlen i den første gruppekamp, da det blev til et nederlag på 5-6 efter 5-5 i den ordinære spilletid.

Dermed var der et enkelt point til kontoen i gruppen.

Der var blot spillet 24 sekunder af overtiden, da hjemmeholdets Christian Marti scorede kampens afgørende mål.

Trods pointet var det en lidt ærgerlig Julian Jakobsen, der efterfølgende evaluerede kampen.

- Den gør lidt nas lige nu, for vi var så tæt på. Vi spillede en virkelig flot kamp, nærmest til perfektion. Og de mål, de fik, var jo sådan lidt på må og få med lidt held, siger anføreren ifølge nordjyske.dk.

- På et af dem kunne de måske også have fået en udvisning, men det skal vi ikke stå og snakke om nu. Vi gjorde det virkelig flot, og så er det bare ærgerligt, at det ikke helt lykkedes.

- Vi ved ikke, hvornår vi får chancen for at slå sådan et hold her igen, konstaterer han.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her