Annonce
Ishockey

Columbus vandt i dramatisk danskerduel i NHL-slutspillet

Columbus Blue Jackets og Washington Capitals måtte igen ud i forlænget spilletid for at finde en vinder.

NHL

Columbus Blue Jackets med danske Oliver Bjorkstrand i truppen spillede sig natten til mandag dansk tid et skridt nærmere kvartfinalerne i NHL.

I et tæt opgør mod Washington Capitals, der har danske Lars Eller på holdet, sejrede Columbus efter mere end 12 minutters forlænget spilletid.

5-4 lød sejrscifrene i Bjorkstrand og Columbus' favør.

Det var anden kamp mellem de to hold i første runde af NHL-slutspillet.

Columbus vandt også første opgør efter forlænget spilletid. Derfor fører holdet nu 2-0 i serien, hvor der spilles bedst af syv kampe.

Begge sejre er endda kommet på udebane i Washington.

Vinderen af serien går videre til, hvad der svarer til kvartfinalerne i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

I nattens opgør kom Oliver Bjorkstrand på pointtavlen, da han i anden periode lagde op til Columbus' 4-3-scoring. Sent i tredje periode fik værterne dog udlignet, og dermed skulle kampen afgøres i forlænget spilletid.

I modsætning til i grundspillet så kan NHL-slutspilskampe ikke blive afgjort ved straffeslagskonkurrence. I slutspillet spilles der overtidsperioder på 20 minutter. Det hold, der scorer først, vinder.

Gæsternes Matt Calvert afgjorde sagerne, da han efter 12 minutter og 22 sekunders spil af den forlængede spilletid scorede sejrsmålet.

Også danske Nikolaj Ehlers var i aktion i slutspillet natten til mandag.

Sammen med Winnipeg Jets løb han på udebane ind i et 2-6-nederlag til Minnesota Wild. Winnipeg fører dog stadig 2-1 i kampe i serien.

Ehlers blev ikke noteret for nogen point i nederlaget.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
NHL
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her