Ishockey

Bjorkstrand scorede i Columbus' sejr over slutspilsrival

Columbus Blue Jackets slog New York Islanders 4-1. Holdene ligger side om side i kampen for at nå slutspillet.

Columbus Blue Jackets' Oliver Bjorkstrand. Foto: Jay LaPrete/AP
NHL

Danske Oliver Bjorkstrand scorede og lavede en assist, da Columbus Blue Jackets natten til onsdag slog New York Islanders 4-1 i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

John Tavares bragte New York foran, før Bjorkstrand med et velplaceret slagskud udlignede bag Jaroslav Halák i New York-målet.

Knap et kvarter senere deltog Bjorkstrand i opspillet, da Pierre-Luc Dubois bragte Columbus foran.

I tredje periode scorede Columbus yderligere to gange, og sejren blev derfor på 4-1.

De to hold ligger i slipstrømmen af slutspilspladserne i Eastern Conference. Her jagter de Carolina Hurricanes og New Jersey Devils, der lige nu indtager de såkaldte wildcard-pladser.

Columbus har 62 point for 56 kampe, mens Carolina på yderste slutspilsmandat har 63 point for 57 kampe. New York Islanders har 60 point for 58 kampe.

Der resterer dog stadig over 20 runder for alle hold i NHL, inden slutspillet starter.

Det er anden kamp i træk, at Bjorkstrand scorer et mål og laver en assist. Danskeren har nu lavet 31 point, 10 mål og 21 assister, i årets NHL.

Et andet sted i NHL scorede Frans Nielsen, da Detroit Red Wings vandt 2-1 hjemme over Anaheim Ducks. Det er femte kamp i træk, at Nielsen laver point.

Han har nu 24 point, 13 mål og 11 assister i 55 kampe i denne sæson.

Detroit befinder sig dog langt fra de pladser, der giver adgang til slutspillet. Holdet missede i sidste sæson slutspillet for første gang i 25 år.

Også Mikkel Bødker kom på måltavlen, da han stod for San José Sharks' enlige scoring i et skuffende 1-2-nederlag til Arizona Coyotes.

Efter ni minutters spil styrede Bødker en puck i nettet til sit ottende sæsonmål, men det rakte altså ikke til point mod bundholdet.

San José Sharks, der også havde Jannik Hansen på holdet, ligger dog fortsat på en slutspilsplads med 68 point for 57 kampe.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
NHL
Forsiden lige nu

Stærke kvinder stråler og dominerer filmfest i Berlin

Komplekse, kvindelige hovedkarakterer har i mange år været savnet på film. I år præger de Berlin Film Festival, og i en remake af Susanne Biers "Efter brylluppet" skal Mads Mikkelsen og Rolf Lassgård erstattes af Julianne Moore og Diane Kruger.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Biler
Nummer 3: Alfas første SUV har sporten i højsædet
Det er lykkedes Alfa Romeo at overføre de sportslige køreegenskaber fra den berømmede Giulia til mærkets første SUV, den nye Stelvio, men bilen er langtfra perfekt. 
Se flere
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her