Ishockey

Danske ishockeyherrer besejrede Norge i testkamp

Danmark hentede sin anden sejr i træk ved testturneringen i Østrig, da Norge blev besejret 2-0 i Innsbruck.

De danske ishockeyherrer fortsætter succesen i testturneringen i Østrig.

Fredag blev det til en dansk 2-0-sejr over Norge, efter at Danmark torsdag besejrede Sydkorea 7-4.

Mens Danmark har fokus på VM i 2018 på hjemmebane, hvor Danmark også møder Norge, så skal nordmændene forinden deltage ved vinter-OL i Pyeongchang til februar.

Den danske sejr blev sikret efter scoring af Jesper Jensen i anden periode, mens Morten Poulsen øgede til 2-0 i tredje periode. Begge scoringer faldt i forbindelse med dansk powerplay.

Emil Kristensen og Jesper Jensen stod for de målgivende afleveringer.

Det var 79. gang, at Danmark og Norge mødtes i en ishockeylandskamp for herrer, og statistikken siger nu 32 danske sejre inklusiv overtid og straffeslag.

Mens Danmark har to sejre i turneringen inden lørdagens opgør mod Østrig, så har Norge et nederlag og en sejr, efter at Norge torsdag slog Østrig 3-2.

Senere fredag spiller Østrig mod Sydkorea.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Biler
Ærgerlig fejl: Populær opladningshybrid bruger benzinmotoren ved eldrift
I de kolde måneder vil benzinmotoren arbejde, selv om en Kia Niro plug-in hybrid kører på eldrift, fordi den driver varmeapparatet. Importøren arbejder på at løse problemet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her