*

Bordtennis

Nykåret mesterklub har trukket holdet fra bordtennisligaen

Aarhus-klubben Sisu/MBK har mistet hele sit mesterhold og trækker sig fra elitedivisionen i bordtennis.

Bordtenniskvinderne fra Sisu/MBK vandt tidligere i maj det danske holdmesterskab.

To uger senere har klubben valgt at nedlægge mesterholdet og trække det fra elitedivisionen i næste sæson.

Årsagen er, at Aarhus-klubben har mistet de fire spillere, der udgjorde holdet. En er skadet og stopper karrieren, og en anden flytter til Aalborg.

De to sidste spillere vil prøve sig af inden for herrebordtennis, hvor konkurrencen er endnu hårdere.

- Vi ærgrer os naturligvis voldsomt over ikke at kunne forsvare DM-titlen, men håber, at vi så hurtigt, som det nu lader sig gøre, igen kan få et hold på elitedivisionsniveau, skriver Sisu/MBK på Facebook.

- Damebordtennis på alle niveauer er en vigtig ingrediens i Sisu/MBK og vil også være det fremover, lyder det.

Mesterklubben har fået dispensation til at spille i landets næstbedste række, 1. division, i næste sæson, hvor Sisu/MBK's andethold i år sluttede på femtepladsen.

Dansk Bordtennis Union oplyser på sin hjemmeside, at den ledige plads i elitedivision som udgangspunkt tilbydes et hold fra 1. division.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Årets sportsnavn 2017
Årets sportsnavn - Tidligere vindere
Annonce
Sport

Disse 11 har løftet ligaen

I disse dage spiller Superligaen færdig for i år, mandag aften tager Randers FC mod FC Midtjylland i årets sidste kamp, inden de 14 klubber går på ferie og lader op til januars hårde grundtræning og jagten på forstærkninger.
Annonce
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere
Nye familier: »Julen er et potentielt minefelt«
Med stigningen i antallet af skilsmisser er der også kommet en stigning i antallet af sammenbragte familier. De forskellige traditioner og høje forventninger kan føre til konflikter, men med de nye familiemedlemmer kommer også muligheden for at gentænke julen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her