<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Seneste Bordtennis
Her kan du opleve besættelsestidens fascinerende aftryk i Sydvestjylland
Tag med Trap Danmark tilbage til Besættelsens tid, og gå på opdagelse i gamle bunkeranlæg, mindesmærker og flygtningehistorier i og omkring den sydvestjyske kyst. Vi har udvalgt fire gode eksempler. 
Se flere
Bolig
»Vil vil ikke bare være keramikdamerne«
Ditte Reckweg Lindholm og Jelena Schou Nordentoft blev verdensberømte, da de malede de populære striber på Kählers Omaggio-vaser. De bevæger sig stadig i keramikkens univers med de to nye porcelænsserier, Dan-ild og Rhombe Color, men kan også skrive både butiksindehavere, tekstildesignere og tegnestueindehavere på cv'et. 
Se flere
Marie Fog Topp træner med børnene: »Vores vision er at skabe nogle fortællinger om at være fysisk aktive sammen«
Marie Fog Topp og hendes mand løber, cykler og laver gymnastikøvelser med deres børn for at give dem gode oplevelser med fysisk aktivitet. Støtte virker motiverende på børn, påpeger idrætsforsker, men det er vigtigt at gøre aktiviteten til en leg. 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Manden bag Aarhus-succesen Jumbo: »En ting er, at det går ud over virksomheden, men det mentale var hårdere. Det var jo min værste frygt«
Benjamin Birk Jensen, der står bag madskolen Birks Køkken og den voldsomt populære café Jumbo, mener, at vi bør tale mere om det mentale pres, som coronakrisen lægger på de forretningsdrivende. 
Se flere