Annonce
Boksning

38-årige Pac-Man trodser træner: Jeg bokser videre

Manny Pacquiao tabte tidligere på måneden sit VM-bælte til australieren Jeff Horn.

Manny Pacquiao i VM-kampen mod Jeff Horn. Foto: Tertius Pickard/AP

Den 38-årige stjernebokser Manny Pacquiao vil ikke indstille karrieren efter VM-nederlaget 2. juli til det australske boksehåb Jeff Horn, skriver filippineren på de sociale medier.

Det er på trods af, at den tidligere verdensmesters træner Freddie Roach tidligere har sagt, at han mener, at "Pac-Man" burde indstille karrieren efter nederlaget til 29-årige Horn. Men filippineren afviser.

- Jeg elsker denne sport (boksning, red), og så længe passionen er der, vil jeg fortsætte med at kæmpe for gud, min familie, mine fans og mit land, skriver Pacquiao.

Australsk håb slår bokselegende i VM-brag

Horn vandt kampen om VM-bæltet i forbundet World Boxing Organisation (WBO) med 117-111, 115-113 og 115-113. Kampen blev bokset i Brisbane i Australien.

Der var store kontroverser om resultatet, da flere mente, at Pacquiao havde vundet kampen.

Men efter tre nye dommere efterfølgende så kampen igennem, blev Horn igen udråbt som vinder af kampen. Men australieren vil gerne slå sejren fast ved at slå "Pac-Man" endnu en gang.

- Folk vil altid have meninger, og det kan man ikke ændre på. Så jeg tænker, at den eneste måde, man kan ændre folks mening på, er ved, at vi tager en ny kamp. Jeg tror, jeg vil være endnu bedre anden gang, sagde Horn tidligere på ugen til AFP.

Jeff Horn, som er tidligere skolelærer, har en rekordliste, der lyder på 17 sejre og en enkelt uafgjort i 18 professionelle kampe.

I 2015 tabte Manny Pacquiao på point til superstjernen Floyd Mayweather i en gigantisk pengekamp. Mayweather bokser senere på året mod den irske MMA-kæmper Conor McGregor.

Pacquiao, som har været verdensmester i fem forskellige vægtklasser, har en rekordliste, der lyder på 59 sejre i 68 kampe.

Det er otte år siden, at Manny Pacquiao senest har vundet en kamp på knockout.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her