Boksning

Vejen er banet: Turnering bliver i Kesslers vægtklasse

En ny bokseturnering skal have deltagere med i Mikkel Kesslers vægtklasse.

Mikkel Kessler har været på tale som en af deltagerne i den kommende bokseturnering World Boxing Super Series.

Det krævede, at arrangøren, Comosa AG, ville have boksere med i danskerens vægtklasse. Og det blev en realitet tirsdag eftermiddag.

I en pressemeddelelse fra arrangøren oplyses det, at både supermellemvægt, hvor Kessler er et muligt navn, samt cruiservægt er valgt som vægtklasserne i turneringen.

World Boxing Super Series bliver en knockout-turnering med otte boksere i hver vægtklasse.

- Vi er begejstrede over at starte World Boxing Super Series op med stil i to af sportens mest spændende vægtklasser, siger Roberto Dalmiglio, chefen i Comosa.

- Turneringen vil skabe dramaer, der aldrig er set før foran fans i hele verden, siger han.

Det er planen, at turneringen skal vare i mindre end et år, og den indledes i september med fire kvartfinaler i hver vægtklasse.

Semifinalerne skal afvikles i starten af 2018, og vinderen bliver fundet i maj samme år.

- Vi har et spændende format, to spændende vægtklasser, og nu skal vi lave aftaler med spændende boksere, lyder det fra Kalle Sauerland, som er promotor for Kessler og også er ansat i Comosa.

I starten af juli vil det blive annonceret i Monte Carlo, hvilke 16 boksere der skal være med i turneringen. Her vil der også være lodtrækning til kvartfinalerne.

Kessler meddelte tidligere i år, at han vil gøre comeback efter flere års pause.

En af mulighederne for Kessler er at deltage i World Boxing Super Series, fortalte han ved den lejlighed.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her