Annonce
Boksning

Anthony Joshua vil gerne møde Tyson Fury - men Klitschko skal først bestemme sig

Efter en fantastisk sværvægtskamp vil Anthony Joshua gerne møde Tyson Fury.

Joshua ramte Klischko rent i 11. omgang. Foto: Peter Byrne/AP

Lørdag aften gennembankede Anthony Joshua og Wladimir Klitschko hinanden i kampen om blive sværvægtsverdensmester i tre forbund – WBA, IBF og IBO.

Kampen er allerede blevet skrevet ind i historiebøgerne som en af klassens største gennem tiderne, og de to boksere havde både før og efter så stor respekt for hinanden, at den sædvanlige bokseretorik med at kalde hinanden idioter inden kampen var væk.

Joshua stoppede Klitschko i 11. omgang efter et brag af en kamp

Selv publikum på Wembley i London så ud til at have taget den gode tone til sig, selvom at de naturligvis mest heppede på landsmanden Joshua.

»I slutningen af kampen heppede folk på Wladimir, men det vil være rart at bokse en ægte skurk,« siger Anthony Joshua til The Guardian.

Han har bokset 19 gange og vundet dem alle, men lørdagens kamp var hans hidtil sværeste, da han selv var i gulvet i sjette omgang, inden han to gange sendte Klitschko i kanvassen i 11. omgang.

Joshua var selv i gulvet før sin sejr. Foto: Nick Potts/AP

Kampen tiltrak 90.000 tilskuere på stadion.

»Jeg er sikker på, at vi kan finde en anden at danse med, som kan skabe den slags opmærksomhed igen. Det må gerne være en med et bælte, og men det kunne også være en revanchekamp mod Klitschko, også selvom han ikke har et bælte. Tyson Fury har heller ikke et bælte,« siger Anthony Joshua.

Tyson Fury med det svære sind vil være en kæmpe kamp i Storbritannien, hvor han deler vandene med sine kontroversielle udtalelser.

Klitschko grubler over mulighed for revanche over Joshua

Men først skal 41-årige Wladimir Klitschko bestemme sig.

»Jeg har en klausul om en revanchekamp, som jeg kan udløse. Lige nu vil jeg ikke annoncere noget som helst,« siger Wladimir Klitschko ifølge nyhedsbureauet AFP.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her