Annonce
Boksning

Klitschko grubler over mulighed for revanche over Joshua

Wladimir Klitschko kan få en ny kamp mod Anthony Joshua, men vil tænke sig godt om.

Både Anthony Joshua og Wladimir Klitschko (til højre) var i gulvet i den tætte kamp, der blev stoppet i 11. omgang. Foto: Matt Dunham/AP

Bokseren Wladimir Klitschko kan få en revanchekamp mod sværvægtsverdensmesteren Anthony Joshua, men det er usikkert, om den ukraineren vil benytte sig af muligheden.

Den 41-årige veteran vil give sig god tid til at overveje fremtiden og afviser at forpligte sig til noget i kølvandet på nederlaget i VM-kampen natten til søndag.

- Jeg har en klausul om en revanchekamp, som jeg kan udløse. Lige nu vil jeg ikke annoncere noget som helst, siger Wladimir Klitschko ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Jeg kommer ikke med nogen udmelding. Jeg vil tage mig min tid, og så skal I nok få besked, siger han.

Han var senest i ringen, da han tabte til Tyson Fury for knap halvandet år siden, så nederlaget til Joshua var det andet i træk.

- Jeg har det ikke, som én der har tabt. Selv om jeg ikke fik bælterne, vandt jeg, selv om jeg tabte, siger Wladimir Klitschko.

Joshua stoppede Klitschko i 11. omgang efter et brag af en kamp

Anthony Joshua erklærer sig klar til en ny kamp, og promotor Eddie Hearn er også åben for at arrangere næste akt af forestillingen, der samlede 90.000 tilskuere på Wembley i London.

- Det var en af de bedste sværvægtskampe, jeg har set, og Klitschko vil måske have revanche. Om han også vil det, når han har tænkt det igennem, ved jeg ikke. Vi åbner ikke forhandlinger, før han ved, hvad han vil.

- Hvis folk ikke vil se en ny kamp, kommer den ikke. Hvis folk vil se en ny kamp, kommer den formentlig i stand, siger Eddie Hearn.

Både Anthony Joshua og Wladimir Klitschko var i gulvet i den tætte kamp, der blev stoppet i 11. omgang.

På det tidspunkt var Joshua foran hos to af kampens dommere, mens Klitschko førte hos den tredje.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her