Boksning

Mogens Palle opfordrer Kessler til danskerkamp

Hvis Kessler har brug for en kamp, så er Jeppe Morell klar, siger promotor.

Mikkel Kessler boksede senest i maj 2013, da han tabte til Carl Froch i London. Foto: JACOB EHRBAHN

Boksepromotor Mogens Palle er klar med en udfordring til Mikkel Kessler, der fredag, ifølge Jyllands-Postens oplysninger, offentliggør at han vender tilbage til ringen efter fire års pause.

»Hvis Kessler har brug for en kamp, så er Jeppe Morell klar. Det ville være fint med et danskerbrag,« siger Mogens Palle, der selv er promotor for Jeppe Morell.

27-årige Jeppe Morell er og i en helt anden liga edn Mikkel Kessler. Morell har kun bokset syv kampe som professionel og vundet dem alle, tre af dem på knock out.

Jeppe Morrell skal i ringen i næste uge, hvor han i København møder gambianeren Patrick Mendy.

»Jeppe Morrell er en rigtig dygtig bokser, der kan nå langt. Hvis han vinder over Mendy er han klar til at møde Kessler,« siger Mogens Palle.

Mogens Palle, der tidligere var promotor for Mikkel Kessler, undrer sig over Kesslers comeback.

»Jeg kan ikke forstå det, med mindre han økonomisk er i problemer. Det vil han formentlig benægte, men der må jo være en årsag til det,« siger Mogens Palle.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Regeringen har gode flytteplaner, men...

Skal der rettes en saglig kritik mod regeringens planer, er det, at de er for uambitiøse.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her