Annonce
Boksning

Bokseikonet Pacquiao gør comeback i november

Den filippinske bokselegende har ellers netop taget fat på livet som senator i Filippinerne.

Den filippinske politiker og bokselegende Manny Pacquiao har bekræftet, at han vender tilbage til bokseringen for at kæmpe mod den 27-årige Jessie Vargas til november. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Der har længe været spekuleret i, om den vævre bokser ville vende tilbage til boksesporten, hvor han i årevis har været en af de største repræsentanter for den hårdtslående sportsgren.

Pacquiao er nu blevet 37 år. Men tirsdag bekræftede filippineren selv, at han vender tilbage.

- Ja, kampen bliver til noget. Jeg er gået med til en kamp 5. november mod Jessie Vargas, siger bokseren.

Pacquiao vandt ellers et sæde i senatet i Filippinerne, da der blev afholdt valgt i maj. Han siger, at han ser frem til kampen, der kommer, efter at han trak sig tilbage i april, hvor han vandt over den amerikanske bokser Timothy Bradley.

- Men boksning er min passion. Jeg savner både træningen og at stå i ringen, siger senatoren.

Han lover samtidig, at hans genoptræning ikke vil påvirke hans arbejde som senator.

Promotor: Pacquiao gør boksecomeback i efteråret

- Hele min træningslejr vil foregå her i Filippinerne, så jeg kan passe mit arbejde med at lovgive. Det lovede jeg under valgkampen, og det er jeg fast besluttet på at holde.

Mandag trak Manny Pacquiao overskrifter i sit job som politiker, da han krævede dødsstraffen genindført i Filippinerne, der er et overvejende katolsk land.

- Når en regering straffer, så er det godkendt af Gud. Det er det, biblen siger, sagde bokseren i sin første offentlige tale som politiker.

Pacquiao har som professionel bokser vundet 58 kampe og kun tabt seks. To gange har han bokset uafgjort. Han har vundet ti VM-bælter i hele otte forskellige vægtklasser.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her