Annonce
Boksning

Pacquiao bliver sagsøgt for skulderskade i kassekamp

Manny Pacquiaos skulderskade, som han holdt hemmelig til kampen mod Floyd Mayweather, afføder nu retssager.

Manny Pacquiao er blevet sagsøgt af minimum 32 personer, fordi han ikke oplyse om sin skulderskade inden kampen mod Mayweather. Foto: John Locher/AP

Minimum 32 personer har valgt at sagsøge Manny Pacquiao, fordi han ikke oplyste om den skulderskade, han døjede med op til boksebraget mod Floyd Mayweather i begyndelsen af maj.

Det beretter AP tirsdag.

Anklagerne kommer primært fra USA, men også en enkelt fra Puerto Rico har sneget sig ind i bunken over folk, der føler sig snydt.

Kampen kostede omkring 500-600 kroner at købe for private forbrugere, men ifølge de 32, som har sagsøgt Pacquiao, var kampen en gedigen fuser, og det skyldes blandt andet filippinerens skulderskade, som han ikke oplyste om, hvilket reglerne foreskriver.

- Kampen var hverken god, underholdende eller medrivende. Den var kedelig, langsom og glansløs, står der angiveligt i et af søgsmålene fra Texas ifølge AP.

4,4 millioner amerikanere købte sig adgang til kampen, som på forhånd var udskreget til en af de største kampe i historien og som indbragte Mayweather og Pacquiao henholdsvis omkring en milliard og 700 millioner kroner.

Nu vil de 32 sagsøgere dog have godt med penge retur for at blive snydt. De kræver hver især 5 millioner dollar (små 33 millioner kroner, red.), som er grænsen for føderale kollektive søgsmål, i erstatning.

Manny Pacquiao blev opereret i skulderen blot fire dage efter kampen, selvom han på forhånd havde erklæret, at han ikke døjede med skulderproblemer.

Om de 32 sager skal behandles individuelt eller som én samlet sag, bliver nu besluttet af et panel af dommere i USA.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Om temaet

De to bokseikoner amerikanske Floyd Mayweather Jr. og filippinske Manny Pacquiao tørner sammen i Las Vegas 2. maj i en historisk boksekamp.


Annonce
Redaktionen anbefaler

Nye tager over, hvor de gamle falder

Boksesportens helte faldt i stort antal i 2012, og nostalgikere kan være fristet til at begrave sporten, som især i USA befinder sig i et sort hul. Men stop, måske ser det slet ikke så skidt ud. I virkeligheden blomstrer sporten alle andre steder. Det hævder miljøets bagmænd i hvert fald.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her