Annonce
Boksning

Boksemester kan genstarte karrieren efter dopingdom

Kontroversielle Tyson Fury er fri til at genoptage karrieren, selv om han har modtaget en dopingdom.

Fury blev allerede testet positiv for brug af steroider i februar 2015, men blev ikke sigtet af de britiske antidopingmyndigheder før juni 2016 Foto: Martin Meissner

Den tidligere sværvægtsverdensmester Tyson Fury kan genoptage boksekarrieren, efter at han er blevet idømt en tilbagedateret dopingkarantæne på to år.

Den 29-årige brite har ikke været i ringen, siden han for godt to år siden tog VM-titlen fra Wladimir Klitschko.

Dopinganklaget topbokser: Jeg spiste vildsvin

Fury blev allerede testet positiv for brug af steroider i februar 2015, men blev ikke sigtet af de britiske antidopingmyndigheder før juni 2016.

Sagen blev kompliceret af, at Fury senere testede positiv for kokain. Han erkendte at have taget stoffet, men slog samtidig fast, at det var for at dulme en depression.

Svensk bokser er i kunstigt koma efter hjerneblødning

Nu har han fået en to år lang dopingdom gældende fra december 2015, og det betyder, at han kan gå i ringen igen.

Det kræver dog, at han ansøger Det Britiske Bokseforbund om at få den professionelle bokselicens tilbage, som han fik frataget i forbindelse med kokainsagen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her