Annonce
Basketball

LeBron James holder døren åben for Cleveland-retur

LeBron James overvejer en retur til Cleveland Cavaliers, når hans kontrakt i Los Angeles udløber i 2022.

Den 33-årige amerikaner LeBron James (th.) repræsenterede Cleveland med stor succes fra 2003 til 2010. Arkivfoto: Tony Dejak/AP

Basketballstjernen LeBron James har brugt sæsonpausen i NBA på at skifte fra Cleveland Cavaliers til Los Angeles Lakers, men før han overhovedet har været i aktion for sit nye hold, taler han om en dag i fremtiden at vende retur til Cleveland.

Hvis han for tredje gang i karrieren skal indlemmes i Cleveland Cavaliers' trup, bliver det dog først på den anden side af stjernens fire år lange og velbetalte kontrakt med Lakers.

- Cleveland Cavaliers er ikke et lukket kapitel for mig på nogen måde, siger LeBron James ifølge AP.

Den 33-årige amerikaner repræsenterede Cleveland med stor succes fra 2003 til 2010. Siden spillede han i fire sæsoner for Miami Heat, før han i 2014 vendte tilbage til Cleveland.

Lakers har præsenteret LeBron James: Han er verdens bedste

Selv hvis han ikke skulle vende tilbage til hjembyen Cleveland som spiller, er det stadig et hold og en by, som står hans hjerte nær.

- Forhåbentlig kan jeg en dag sidde i Cleveland og se min trøje blive hejst op under taget. Det håber jeg på, siger LeBron James med henvisning til ceremonien, der finder sted, når amerikanske sportshold freder trøjenummeret for deres største stjerner.

LeBron James er født lige uden for Cleveland. Inden han flyttede til Miami, nåede han at donere et læringscenter til sin hjemby.

Skægget stjerne tager prisen som NBA's mest værdifulde

Her skal børn, der ligesom ham selv er vokset op i et udfordrende miljø, have mulighed for at få undervisning året rundt.

LeBron James har været i ni NBA-finaler og været på det vindende hold tre gange. Fire gange er han blevet kåret som ligaens mest værdifulde spiller, og de seneste 14 sæsoner har han været deltager i ligaens allstar-kamp.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her