Annonce
Basketball

Genialt: Basketspiller missede straffekast med vilje og scorede tre point

Det kølige vindertrick blev tilmed udført i kampens sidste sekunder.

»Rent instinkt.« Sådan sagde matchvinderen Duda Machado, efter han havde udført det geniale trickspil, man kan se i videoen.

Den brasilianske basketspiller fra Bauru stod med bolden i hænderne fra straffelinjen, da der resterede seks sekunder af playoff-kampen mod Vasco da Gama i den brasilianske ligas mesterskabsslutspil.

Hans hold kunne ikke bruge det ene point, et vellykket straffekast ville give. De havde brug for yderligere et for at udligne og to for at vinde. Så valgte Duda at gå "all in", som man siger i poker.

Bakken Bears tabte snævert i Europe Cup-semifinale

Han kastede med vilje bolden mod kurven, ramte undersiden så bolden gik i spil, fik fat i den og løb udenfor trepoints-linjen og tog chancen. Og lykkedes. Bauru vandt kampen 104-103, endda efter at have været bagud hele kampen. Altså lige indtil Dudas genistreg.

Tricket kaldes en "Boracini", efter at Paulinho Boracini gjorde det samme for sit hold Basquete Cearense i en kamp i ligaen for tre uger siden - såmænd mod Bauru.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her