Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Badminton

Dansk herredouble misser finale i Tokyo

Mathias Boe og Carsten Mogensen tabte i to sæt til Marcus Gideon og Kevin Sukamuljo i semifinalen i Tokyo.

Det lykkedes ikke for den danske herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen at spille sig i finalen ved Japan Open i Tokyo.

De danske verdensettere havde det svært mod Marcus Gideon og Kevin Sukamuljo fra Indonesien, som vandt i to sæt med 21-15, 21-14.

Som cifrene antyder var indoneserne bedre. I første sæt var der kun dansk føring ved 1-0, for efter det overtog de to indonesere taktstokken med Kevin Sukamuljo som den toneangivende spiller.

Trods en fornuftig indledning på andet sæt, lykkedes det ikke de to danskere at komme ud af det indonesiske jerngreb. Til sidst gik det helt galt for Boe og Mogensen, som tabte opgøret sidste fem dueller.

Det tog 37 minutter i alt, før kampen var afsluttet med indonesisk sejr.

Fredag vandt de to indonesere over et andet dansk par i kvartfinalen. Her var det Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen, der måtte lade livet i turneringen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her