Annonce
Badminton

To danske sejre i Irland

Det blev til to danske finalesejre ved badmintonturneringen Irish Open i Dublin.

Den ene danske sejr var sikret på forhånd, da andenseedede Jacob Chemnitz og Marie Røpke vandt over landsmændene Kasper Henriksen og Britta Andersen efter tre sæt.

Begge par vandt et sæt med 21-17, inden det blev 21-15 til Chemnitz og Røpke i det afgørende sæt.

Marie Røpke blev dobbeltvinder, da hun sammen med Helle Nielsen sejrede i finalen i damedouble over Patty Stolzenbach og Paulien Van Dooremalen efter en times spil. Det hollandske par vandt første sæt med 25-23, inden danskerne kom i gang og vandt andet sæt med 21-17. Så var danskerne flyvende, og det topsedede danske par vandt tredje sæt med hele 21-8.

Endelig blev Martin Delfs og Morten Kronborg nummer to i turneringen efter finalenederlag til et engelsk par med 13-21 og 16-21.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Biler
Legendarisk Jeep kører ind i fremtiden
Jeep Wrangler har stort set ikke ændret sig siden slutningen af 1980’erne, men næste år kommer klassikeren i en ny udgave. Essen er stadig den gamle Jeep tilsat mere komfort og et design med glimt i øjet. 
Se flere
Spånplade: Hele Danmark arbejder for Kronospan
Når danskerne afleverer træ på den lokale genbrugsstation, arbejder de for Kronospan i Pindstrup, der fabrikerer spånplader til bl.a. køkkener, skriveborde og gulve. For når Kronospan fremstiller spånplader, er 75 procent af træet genbrugstræ, hvor rigtig meget af det stammer fra landets genbrugsstationer. Der er penge i genbrug – en omsætning på ca. 500 mio. kr. årligt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her