Annonce
Badminton

Sportschef ser double-lyspunkter i sløjt badminton-VM

Selv om badminton-VM endte uden danske medaljer, var der enkelte lovende takter, siger Jens Meibom.

De danske badmintonstjerner kom hjem fra VM i kinesiske Nanjing uden medaljer, og det skuffer sportschefen i Badminton Danmark, Jens Meibom.

- Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med udfaldet af årets VM. Vi kæmper for medaljer til Danmark, og når det ikke lykkes, så skal vi være skuffede, siger han i en pressemeddelelse.

Han hæfter sig dog ved, at der var flere danske lyspunkter, selv om den overordnede VM-præstation ikke er tilfredsstillende.

Særligt herredoublen med Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen og mixeddoublen med Mathias Christiansen og Christinna Pedersen imponerede sportschefen med lovende takter.

Danmarks landstræner: VM i badminton var en skuffelse

- Selv om vi ikke nåede vores målsætning for VM, så har der også været nogle rigtig gode præstationer undervejs. Mads og Mads spillede deres bedste VM nogensinde og præsterede på meget højt niveau i alle deres kampe.

- De spillede et brag af en kamp i kvartfinalen og var kun meget få point fra at slå de regerende verdensmestre og få deres første VM-medalje.

- Mathias og Christinna spillede sig i en VM-kvartfinale mindre end et år efter, at de begyndte deres makkerskab. De spillede i store dele af kvartfinalen lige op med deres stærke, kinesiske modstandere. Begge dele er meget opløftende, siger sportschefen.

Eksverdensmester Viktor Axelsen nåede ligesom de to doubler også frem til kvartfinalen. Her bremsede kineseren Chen Long danskerens titelforsvar.

Axelsen efter VM-exit: Jeg taber til en meget bedre spiller

Jens Meibom regner dog med, at Axelsen nok skal hente mere VM-metal i de kommende år.

- Jeg ved, at Viktor vil lære af sit nederlag, og jeg er helt overbevist om, at han kommer til at vinde flere VM-medaljer i fremtiden, siger sportschefen.

I 2019 bliver VM afholdt i den schweiziske by Basel.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her